Край! Мъри се разбра и преподписа с Астана

Край! Мъри се разбра и преподписа с Астана

Станимир Стоилов получи предложение и прие да бъде треньор на Астана за още две години. "Чаках края на сезона. Дадох своето съгласие и подписвам договор за още две години. Искам да запазя отбора и да добавя няколко класни играчи", заяви Стоилов.

Настоящият му контракт е до края на декември, но големият любимец на фенове, шефове и играчи в Астана слага подписа си под споразумение с още по-добри условия до края на 2017 г.

След като донесе първите две титли на Казахстан в историята на клуба и след като шокиращо за футболния свят го превърна в първия казахски отбор в групите на Шампионската лига, Мъри записа четири равенства от шестте си двубоя в Лигата на богатите.

Нещо повече, тимът на българския специалист бе съвсем близо до още по-шокиращо продължаване в турнирите и през пролетта с класиране за Лига Европа чрез третото място в групата. Астана поведе като гост на турския гранд Галатасарай, но допусна изравняване. Шампионът на Казахстан удари и греда, а имаше и други шансове в Истанбул. Но завърши 1:1 и отпадна, въпреки събраните 4 точки.

"24 часа"

Още от Футбол свят

Виж всички