Мъри Стоилов получи златото за титлата в Казахстан

Мъри Стоилов получи златото за титлата в Казахстан

Станимир Стоилов и българските му асистенти в Астана Цанко Цветанов и Саид Ибраимов получиха златните си медали и се снимаха с шампионската салатиера за втората поредна титла в Казахстан. Тимът на Мъри загуби финала за купата с 1:2 от Кайрат, но след мача бе тържеството за първото място в шампионата.

След двубоя в Астана бяха честванията на титла №2 в историята на клуба, спечелена с големите заслуги на Стоилов, както и първата.  Мъри и българските му асистенти Цанко Цветанов и Саид Ибраимов получиха златните медали, след което си направиха и специалната “българска” снимка с шампионската салатиера.

На церемонията бяха наградени и най-добрите играчи за сезона. Фокси, избран за най-полезен през годината, получи не само приз, но и “Мерцедес”.

Всички в Казахстан обаче определят треньора Станимир Стоилов за "играч номер едно" извън терена, на когото се дължи големият възход на клуба. От ръководството ще опитат да задържат българския специалист. Договорът му изтича в края на декември. Предстоят преговори за нов.

"24 часа"

Още от Българи зад граница

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти