Моуриньо: Теренът бе ужасен

Моуриньо: Теренът бе ужасен

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо възнегодува от лошия терен, на който се игра двубоя срещу Макаби (Тел Авив) в Шампионската лига. Неговият тим взе мажна победа с 4:0, но наставникът е ядосан, защото капитанът Джон Тери получи контузия по време на мача и причината за това са били именно лошите условия за игра.

"Теренът бе просто ужасен. Вчера Рамиреш получи контузия на тренировка, сега пък Джон Тери бе изнесен на носилка… Може би трябва да се радвам, че само двама от играчите ми са с травми. Това игрище с нищо не ни помогна. Сега ще трябва да се чудя какъв състав да пусна през уикенда. Джон със сигурност ще бъде под въпрос, но нека първо минат всички прегледи", заяви Моуриньо.

Наставникът все пак остана доволен от успеха, който изкачи лондончани начело в групата.

"Победата бе много важна, особено с оглед на това, което стана в другия мач в нашата група. Надявам се да задържим това ниво и да продължим с победите. Така ще дойде и спокойствието в отбора. Важно е да започнем да печелим и в Англия. Днес Макаби не засужаваше толкова тежко поражение. Отборът се представи много силно, макар и с 10 души на терена. Ние пък си свършихме работата чудесно", допълни португалецът.


Още от Футбол свят

Виж всички