Арестуваха Бензема в Мадрид

Арестуваха Бензема в Мадрид

Нападателят на испанския Реал Мадрид Карим Бензема е бил арестуван от полицията в Мадрид през нощта на четвъртък срещу петък за управление на лек автомобил без шофьорска книжка. Това предаде агенция "Франс прес" и уточни, че вече му е била отнета шофьорската книжка за превишена скорост.

"Градски патрул го е спрял, за да му направи забележка", когато френският футболист е правил забранена маневра, съобщи полицейски източник от Мадрид, цитиран от агенция "Франс прес". Когато полицаите са поискали да им покаже личен документ и документ за правоуправление, "Карим Бензема е представил документ с искане за разрешение за шофиране в Европа", продължи същият източник.

Бензема е санкциониран за нарушение на правилата и трябва да се яви в съд. Той има петдневен срок да представи своята шофьорска книжка. Карим Бензема бе осъден през март 2013 година на глоба от 18 000 евро и временно отнемане на книжката за шофиране с висока скорост в периферията на Мадрид.

През май тази година срещу Бензема започна разследване за това, че е карал с превишена скорост близко до летището в Мадрид и не се знае дали в този момент е имал шофьорска книжка.

Още от Булевард

Виж всички