Легенда на Спартак: Без Ивелин Попов титлата ще е мираж

Легенда на Спартак: Без Ивелин Попов титлата ще е мираж

Халфът на Спартак (Москва) Роман Широков заяви, че е много доволен от взаимодействието си с Ивелин Попов. Темата за това дали двамата трябва да са едновременно на терена занимава фенове и журналисти в Русия още от първите дни на Попето в столичния гранд, но според Широков няма никакъв проблем те да играят заедно.

"Трябва да подобряваме играта си във всички аспекти, но и до момента не се справяме зле. Как се чувствам на терена с Попов? Отлично. Ние се разбираме перфектно и май само вие, журналистите, имате проблем с позициите ни", заяви Широков в типичния си стил след победата над Мордовия с 1:0 вчера.

В същото време легендата на Спартак Валерий Кечинов се изказа много ласкаво за Ивелин и заяви, че отборът има нужда от футболисти като него, за да се пребори за титлата.

"Радвам се, че Ивелин Попов вкара гол в трети пореден официален мач. Иска ми се да вярвам, че българинът ще се превърне в истински лидер на тима. От гледна точка на футболните качества, той притежава всичко, за да дърпа отбора напред. Но един лидер трябва да притежава и характер. Попов има опит като капитан на националния отбор на България, а освен това изпълняваше лидерски функции в Кубан. Явно е футболист с характер. Без играчи като него Спартак няма как да стане шампион", категоричен е Кечинов.

Последвайте каналите ни в:

Още от Българи зад граница

Виж всички