Не оставят Благо на мира - бившият му агент го нарече предател

Не оставят Благо на мира - бившият му агент го нарече предател

Благой Георгиев отново е в центъра на медийното внимание, но не с футболните си умения, а с факта, че беше арестуван в Италия, защото си е позволил да рисува по Колизеума. Бившият агент на Мирчо Димитров бе потърсен с коментар по темата и не се изказа никак ласкаво за Благо.

"Четох какво е станало, видях и снимки. Честно казано, не се изненадвам. Напълно възможно е Благой да се е озовал в подобна ситуация. Въпреки това, никой от обкръжението ми не знае точно какво се е случило", заяви Димитров пред "Р-Спорт".

"Всъщност, аз съм обиден на Георгиев и вече не поддържаме никакви контакти. Смятам, че не е нормално някой да наруши договора си, след като си направил толкова много за него. Считам това за предателство. Иначе имахме контракт до края на годината, но реших, че няма смисъл да продължавам да работя с него, след като той не иска. Благо е такъв човек, че обича да е по страниците на вестниците, да говорят и пишат за него", заяви Мирчо Димитров.

Както е известно, разривът между двамата настъпи след решението на Благо да премине от Терек в Рубин. Димитров обаче остава агент на други двама от българите в руското първенство - Георги Пеев и Георги Миланов.

В същото време самият Благой Георгиев заяви, че се надява скоро да е готов за игра. Той пропусна визитата на ЦСКА (Москва) заради травма.

"Имам контузия и може би ще се възстановявам още една седмица. Няма да взема участие и в следващия мач срещу Амкар, защото имам такава клауза в договора. Надявам се за третия кръг да съм на линия", каза бившият национал.

Още от Футбол свят

Виж всички