Годеницата на Благо опроверга пиара му

Годеницата на Благо опроверга пиара му

Снимки на годеницата на бившия национал Благой Георгиев в социалните мрежи категорично показват къде е бил той през уикенда. Есмер Омерова качи в профила си в Инстаграм снимки от Рим, с което на практика опровергава личния пиар на звездата на Рубин Казан Атанас Лазаров, който вчера в ефира на bTV обясни, че не Джизъса, а друг Благой Георгиев е бил хванат в Рим да поругава Колизеума.

"Всичко това е измислица и лъжа, защото по същото време Благой Георгиев е бил в Москва. Той няма нищо общо с посегателството срещу Колизеума, просто се е получило съвпадение на имена", заяви Лазаров.

Самият Георгиев не взима отношение по темата, но за сметка на това е напълнил профила си в Инстаграм с картинки на религиозна тематика, а вместо профилна снимка е поставил икона.

В същото време в Италия разкриват, че няколко дни преди Георгиев е имало друг случай на посегателство срещу историческата светиня като нейн извършител е бил 22-годишен ливанец. Медиите припомнят, че за драскане по стените на Колизеума руснак е бил глобен с 20 000 евро.

"Живеем във времена на глупост и ако днес е футболист, утре може по Колизеума да дълбае инженер, творец или ЖП служител, разлика няма. Дайте книга на Благой Георгиев, такава за Колизеума, по-добре да е с картинки. Нека разбере, че това съществува преди да е заснет "Гладиатор" и е едно от чудесата на света", пише в коментара със заглавие  "Най-лошият автогол на Георгиев" на "Кориере дело Спорт".

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти