Петев за хората, които го съблякоха: Ще им стисна ръката, когато признаят кой ги е пратил

Петев за хората, които го съблякоха: Ще им стисна ръката, когато признаят кой ги е пратил

Националният селекционер Ивайло Петев си припомни неприятния инцидент, при който бе съблечен от фенове на Левски по време на пресконференцията на своето представяне като старши треньор на „сините”.

"Отдавна съм оставил на заден план, това което стана в залата за пресконференции. Дали ще им стисна ръката? Ще им стисна ръката, когато признаят кой ги е пратил. Сигурен съм и вие знаете, че е така. За себе си имам отговор на това. Има грешка има и прошка, въпросът е, че това беше целенасочено и недоумявам как може да се случи в такъв клуб. В случая загуби Левски, а аз отидох на място, където постигнах резултати и ми се отвори път към националния отбор”, каза Петев в предаването „Спортна треска” по БНТ, след което продължи:

"Надявам се да излезе нов национал от Левски, но всичко зависи от самите футболисти. Националният отбор е отворена страница за всеки. Този отбор е много по-различно място от клубен тим. За да станеш голям футболист, трябва да се преодоляват психологически бариери.

Левски е свикнал с много по-голям бюджет и да се взимат класни футболисти. Сега ще се даде шанс на повече играчи от школата, на играчи, които не са котирани", добави националният селекционер.

Относно бъдещето на бившият капитан на Левски Владимир Гаджев, специалистът коментира:

„Първо Владимир Гаджев трябва сам да уточни своите приоритети и да реши къде ще играе, да направи стъпка нагоре в своята кариера. В индивидуален разговор му казах, че за него по-добре е да отиде в Турция отколкото в Русия, там по-бързо ще пасне."

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти