Левски благодари на феновете за оказаната помощ

Левски благодари на феновете за оказаната помощ

ПФК Левски изказа признателност и благодарност към всички фенове, които се включиха в акцията "Да почистим стадион "Георги Аспарухов".

Инициативата бе изцяло на привърженици на тима, които се организираха в социалните мрежи, за да дадат своя принос в поддръжката на съоръжението. Спонтанната инициатива увлече десетки "сини" сърца, като на "Герена" дойдоха дори хора, живеещи извън София.

Още в ранните часове феновете се събраха с чували, ръкавици, инструменти и заредени с много ентусиазъм се захванаха с разчистването на бурените и храстите между седалките в сектор "В" на стадион "Георги Аспарухов".

Инициативата на привържениците бе уважена от изпълнителния директор на клуба Константин Баждеков, който заяви лично своята благодарност към хората и се включи в почистването.

"Искам да ви поднеса искрената си благодарност за това, което правите днес. Именно такива инициативи показват колко силна е "синята" общност, когато е обединена и колко много можем да постигнем, когато сме заедно. Времената са трудни и само когато клуб и фенове действат като едно цяло ще успеем да се върнем на върха", заяви Баждеков пред събралите се фенове.

Привържениците от своя страна заявиха своята готовност да помагат с каквото могат на клуба и занапред да превърнат подобни инициативи в традиция. Активно в почистването се включиха и много деца.

снимка: levski.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти