Разказват анекдоти за Попов в Русия

Разказват анекдоти за Попов в Русия

Любопитна история от миналото на национала Ивелин Попов разказа пред медиите бившият футболист на Спартак (Москва) Александър Бубнов. Попов е в центъра на вниманието в последните дни след трансфера си от Кубан в московския гранд.

"Знам една любопитна история за Попов от времето, когато още е играл в България. Президентът на Литекс (б.р. Гриша Ганчев) му поставя едва ли не ултиматум да се ожени, тъй като той е обичал много купоните и се е нуждаел от надзор. В момента Попов е семеен човек, има е дете и в общи линии не му остава време за глупости. Той е много добро попълнение за Спартак. Ивелин е един от най-добрите плеймейкъри в Русия. След бразилеца Алекс не е имало играч от неговата класа в Спартак. При всички положения той е по-добър от Роман Широков", казва още Бубнов.

В същото време генералният директор на ЦСКА (Москва) Роман Бабаев опроверга информациите, че клубът се е интересувал от услугите на Попов преди да подпише със Спартак.

"На неговата позиция имаме достатъчно играчи. Да вземем футболист от неговата класа и да го забием на скамейката не би било честно нито към самия играч, нито към финансите на клуба", коментира Бабаев.

Още от Футбол свят

Виж всички