Левски проведе възстановителна тренировка

Левски проведе възстановителна тренировка

Отборът на Левски проведе възстановителна тренировка след загубата от Славия с 0:1 на стадион "Георги Аспарухов". "Сините" излязоха за своето занимание в 11:30 часа след 30-минутен разбор. По време на тренировката играчите бяха разделени на две групи, като взелите участие във вчерашния мач бяха подложени на бегови упражнения и процедури в тунела, докато останалата част от футболистите на Люпко Петрович бяха подложени на по-високи натоварвания. На облекчен режим продължава да се готви Мики Орачев.

След загрявка и серия от кондиционни упражнения играчите в синьо бяха разделени на два отбора за игра на половин терен. В нея се включи и спортният директор Георги Иванов, в чийто тим влязоха юношата Атанас Кабов, Мехди Бурабия, Джъстин Менголо и вратарят Александър Любенов. Срещу тях се изправиха треньорът на вратарите Валентин Захариев, Сашо Александров, Галин Ташев, Станислав Иванов и Бабатунде Адениджи. След серия от четири полувремена и няколко смени на лидерството в резултата в крайна сметка победител се оказа тимът на Валентин Захариев.

Утре, 24 май, "сините" ще отбележат 102 години от основаването на клуба с поднасяне на венци и цветя на могилката пред 22-ра гимназия в София.

Watch video!

Още от БГ Футбол

Виж всички