Гриша Ганчев иска бърз фалит на ЦСКА

Гриша Ганчев иска бърз фалит на ЦСКА

Писмо за бърз фалит на ЦСКА е внесено в съда и то от името на клуба. Това е поредната идея на  Гриша Ганчев и неговия екип. Документът е с входящ номер 4233/29 от 29 март тази година. С писмото е поискано обявяване в несъстоятелност на 31-кратните шампиони, прекратяване на дейността, осребряване на имуществото им и разпределение на сумите. Както и заличаване на длъжника.

Писмото е пратено до съда от бившия изпълнителен директор на "армейците" Александър Тодоров. Същият обаче по-късно решава да поправи грешката си и преди две седмици изтегля на своя глава молбата. Именно с това си навлича гнева на Гриша Ганчев, заради което бива уволнен.

Подозренията сa, че от ръководството на ЦСКА искат бърз фалит, за да не започнат делата на кредиторите и съответно планът за оздравяване на клуба.

Все пак след второто писмо от Тодоров съдът е отхвърлил искането за ликвидация. Така е спасена и процедурата за оздравяване и връщане в професионалния футбол на ЦСКА, за което официално желание обяви Васил Божков.

"7 дни спорт"


Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти