Гигант със 150 татуировки надъхва Лестър с тъпан

Гигант със 150 татуировки надъхва Лестър с тъпан

Английският Лестър е все по-близо до титлата, а шокиращият поход на Клаудио Раниери и компания превърна "лисиците" в истински звезди. Докато Джейми Варди и Рияд Марез късат противниковите мрежи, един друг също толкова важен човек оставаше извън светлините на прожектора. До този момент. Става дума за човека, който бие тъпана на "Кинг Пауър Стейдиъм" - Лий Джобър.

Култовият 200-килограмов фен, покрит със 150 татуировки, получи своя момент на слава. Таблоидът "Сън" посвети специален материал на невъзпятия герой. "Водим със седем точки, но това е нещо непонятно за нас. Мястото се тресе и се усеща напрежението между хората. Никой не смее да каже, че титлата е наша. Ако не ние, то тогава Арсенал ще станат шампиони", разкрива 36-годишният привърженик и дава рецептата за крайния триумф: "Излизаме с 10 точки на първото място, ако бием Съндърланд.

Самочувствието ни ще стане огромно". Гигантът признава гордо, че е фен на "лисиците", откакто е на четири. За тези 32 години Джобър не е пропускал нито един домакински мач, а от 2003 г. бие тъпана, който го превръща в местна знаменитост. Култовият фен е известен с навика си да наблюдава срещите на Лестър полугол, дори и през зимата. Този му навик за малко да му изиграе лоша шега. "Натиснах, след като играхме три мача в една седмица през зимата. Отидох в болницата и ми казаха да ходя облечен, когато е студено. Ако съм мъртъв, няма как да посещавам мачовете", отсича с чувство за хумор Джобър.

"Лисиците" са първи с 69 точки, шест кръга преди края. Джейми Варди и компания гостуват днес на "черните котки" от 15,30 ч, а татуираният запалянко с тъпана ще даде всичко от себе си за победата на любимците си.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти