Синът на Гунди подкрепя Владко Шаламанов

Синът на Гунди подкрепя Владко Шаламанов

Синът на иконата на Левски Георги Аспарухов - Андрей, подкрепи треньора Владко Шаламанов. Както е известно, бившият полузащитник бе махнат от школата на "сините" и преместен в тази на стадион "Раковски". Причина за това е появилият се в интернет видеоклип, в който се вижда как наставникът и възпитаниците му от набор 2000 играят комар в автобуса на тима. Андрей Аспарухов излезе с коментар по въпроса на стената си във "Фейсбук":

"Четейки стотиците постове в подкрепа на Владко Шаламанов си мисля, не беше ли малко прибързано "заклеймяването" му?

Да си треньор на деца изисква страшно много футболни и човешки качества,грешки също. Грешките са част от работата, но когато една една грешка се преекспонира е лошо. Когато аз бях дете, треньор ни беше покойният вече Петко Николков......Изключителен педагог! Ако някой тогава беше "снимал" в съблекалнята ни след загуба, сигурно Бате Петко щеше да е бил разстрелян на другия ден.....

Това само да припомня на тези, които са минали през детско юншеския спорт да помислят преди да съдят,дали треньорите им са били възпитатели в истинския смисъл на думата, и дали са оставили следа в живота им?

Владко, от това което чета за него е оставил, и се надявам да продължава да оставя следа в живота на тези, които приемат спорта сериозно."

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички