ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Това вече е прекалено! Треньор на Левски играе комар със своите футболисти (видео)

Това вече е прекалено! Треньор на Левски играе комар със своите футболисти (видео)

Хазартна игра с футболи­сти е причина за скандала с треньора от школата на Лев­ски Владко Шаламанов. За от­рицателно време специали­стът бе уволнен от академия­та на сините и след това вър­нат обратно на работа в клу­ба. На „Герена" са научили, че Шаламанов е играл "сварка" с част от играчите на юношеския тим, набор 2000 година. Това е станало в автобуса, ка­то за доказателство има и кадри, с които "Тема Спорт" разполага.

Отговорните фак­тори в клуба са посочили вра­тата на Шаламанов и след се­рия оплаквания на футболи­сти за недопустимо отноше­ние на треньора спрямо тях, включвашо обидни реплики. Част от родителите на мом­четата от младшата въ­зраст Б са били категорични, че педагогическата работа в школата на Левски е на зани­жено ниво, като това не се отнася само за Владко Шала­манов.

Имало е предложение и треньорът да бъде пренасо­чен на работа във филиала на стадион "Раковски", където шеф е Станислав Ангелов, но това е отпаднало, в момента той продължава да води ти­ма, набор 2000 година, с кои­то игра комар в автобуса. Именно Шаламанов изведе та­лантите на сините на вче­рашната тренировка на „Ге­рена".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти