Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Боримиров: Треньорът си е понесъл съответните санкции

Боримиров: Треньорът си е понесъл съответните санкции

Шефът на детско-юноше­ската академия на Левски на „Герена" Даниел Боримиров сподели, че клубът е санкцио­нирал треньора Владко Шала­манов. Той обаче не уточни в какво точно се изразява нака­занието на наставника.

"Значи информацията, че Владко Шаламанов е уволня­ван, а след това връщан, е грешна. Не знам кой ги пуска тези неща. Няма такова не­що. Знаете ли какъв е редът, когато уволниш някого, и по­сле редът, за да го върнеш об­ратно в клуба. Как си пред­ставяте това нещо? Това някой си го измисля и си прави... не знам точно какво. Няма такова нещо", обясни Борими­ров пред "Тема Спорт".

Отно­сно това дали Шаламанов е участвал в хазартни игри с децата той заяви:

"Казвам ви, че няма нищо вярно, че той е уволнен (б.р. - замисля се). Слу­ховете са едно, а реалности­те съвсем друго. Каквото е направил, той си е понесъл съответните санкции. Това е, което мога да кажа. Не смя­там, че нещо, което се случва на „Герена", трябва да се тръ­би и да бия тъпана по медии­те. Аз като директор на шко­лата съм взел необходимите мерки, говорил съм с Владко Шаламанов, това е. Много ис­кате да навлезете в детайли, но не съм длъжен да давам от­чет пред някого за всяко едно нещо. Това е, което мога да кажа към този момент", заяви още бившият полузащитник на сините.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти