Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Дъщерята на Трифон Иванов взриви обществеността с нови разкрития

Дъщерята на Трифон Иванов взриви обществеността с нови разкрития

Грозни факти само няколко дни след смъртта на великия Трифон Иванов взривиха обществеността. Публикувахме още в понеделник написаното от една от дъщерите му - Галина, че апартаментът на Туньо във Велико Търново вече се продава. Тя нарече това "свинщина" и добави още факти - последната му прятелка Валя управлява неговия автомобил.

България се прости с Трифон Иванов 

Разкритията на Галя обаче станаха още по-шокиращи. "Ден-два след публикацията ми за продаващия се апартамент на баща ми и неговия "собственик" е премахнато бебешкото шишенцне на дъщеря ми от гроба на тати заедно със свещта до него... Тате, прости ми".

България се прости с Трифон Иванов 

Под поста във "Фейсбук" валят десетки коментари в подкрепа на семейството и шок от действията на уж близки до Трифон Иванов.

Последно Галина Иванова публикува следния текст, с който обяви, че ще направи всичко възможно, за да запази чисто името на баща си Трифон Иванов:


Уважаеми пресподелящи, коментиращи, хейтващи, подкрепящи, критикуващи и съветващи личности...

Aз Галина Трифонова Иванова не съм тръгнала на война с никого за нищо...не ми е необходима подкрепа...нито търся съмишленици в някакви виртуални борби за справедливост...не желая да бъда " медиен герой" в какъвто и да било сценарий...не считам, че заслужавам повече внимание от който и да е било друг потребител в тази мрежа...не приемам покани от непознати...нямам нужда нито от апартамент, нито от джип...не издирвам и стотинка завещаниe от баща ми!
Аз Галина Трифонова Иванова ..взех решението да отворя вратите на живота си за всички близки и познати...създадох профил, който изцяло посвещавам на баща си... реших датата 13.02 да НЕ бележи смъртта на Трифон Иванов...реших тя да е началото на моя разказ...реших да Ви покажа кой е Трифон Иванов за мен...и докато сърцето ми бие...не бих се отказала от това!
Аз Галина Трифонова Иванова никога ПОВЕЧЕ няма да допусна името на баща ми да бъде използвано за нелепи псевдореклами под формата на "сензационни разкрития" в онлайн портали!
Аз Галина Трифонова Иванова никога ПОВЕЧЕ няма да позволя на никой да посегне, продаде или злоупотреби с вещи, имущества или постижения ...на баща ми!
Аз Галина Трифонова Иванова съм част от онази тройка...не онази, която Вие сте виждали...не онази , която стои под името Трифон Иванов...аз съм част от онази тройка...за която баща ми ЖИВЕЕШЕ!!!
Аз Галина Трифонова Иванова и двете ми сестри .,,това е тройката, която той остави след себе си...тройката, която остана и след 13.02.2016!
Аз Галина Трифонова Иванова ще защитавам, пазя и почитам БАЩА СИ и всичко свързано с него, без значение къде живея...какви пари имам по сметката...колко хора следят профила ми...без значение дали ще изгубя или спечеля!!!

С уважение към всички Вас,
Галина Трифонова Иванова

Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти