Кизилоз: Не съм мафиот, адвокатът беглец да каже кой открадна 32 млн. от ЦСКА

Кизилоз: Не съм мафиот, адвокатът беглец да каже кой открадна 32 млн. от ЦСКА

Кандидат-собственикът на ЦСКА - Дениз Кизилоз, отново се разгневи на коментари по негов адрес. Този път бизнесменът от турски произход атакува бивш адвокат на армейците, който, според него, приличал на малкия Манджуков.

Ето какво твърди Кизилоз, който е категоричен, че не е мафиот и не се нуждае от 20 бодигардове, а бизнесът му е да търгува с най-големите компании в света.

"Компанията на адвоката беглец е без собствен имейл и телефонен номер. Той наистина е смешен. Не го познавам персонално, но знам, че е напуснал клуба, когато ЦСКА се нуждаеше от него, имаше 32 млн. лева дълг, който не е натрупан за една нощ. Той трябва да отговори на този въпрос за ЦСКА. Кой открадна парите на ЦСКА? Той и неговите кланове източиха клуба и използваха медия да манипулират другите хора.

Феновете на ЦСКА трябва да го питат: Къде беше през последните 3 години? Защо изведнъж се появява на чело на медия?

Когато говори, се преструва, че е добър и опитен адвокат. Но неговата компания няма собствен имейл и телефонен номер. Моето мнение е, че той е като младия Манджуков - плаща на съперници, за да манипулира потенциални инвеститори на ЦСКА. Както представители на правителството казват: "не им обръщай внимание какво казват и не им вярвай какво говорят".

Аз летя с България Еър, използвам такси в София?! Защо говори толкова лично? Не се нуждая от бронирано превозно средство в София. Не се нуждая от 20 бодигардове да вървят след мен. Не съм мафиот. Не съм търговец на оръжие. Не съм наранил никого. Не живея в страх. Аз съм предприемач и търгувам с изпълнителните директори на най-големите компании в света. Имам офис в София от 19 март и представлявам няколко компании, за да приключат сделки.

Спри да използваш името ми, за да получиш внимание от медиите!", се обръща в заключение Кизилоз към един от бившите юристи на червените.

Още от БГ Футбол

Виж всички