BBC потвърди: Моуриньо преговаря с Ман Юнайтед

BBC потвърди: Моуриньо преговаря с Ман Юнайтед

Манчестър Юнайтед е започнал разговори с представители на Жозе Моуриньо, който да заеме мениджърския пост на холандеца Луис ван Гаал след края на сезона, твърдят публикации в днешните издания на водещите медии в Англия. BBC информира във водещата си новина, че 53-годишният бивш мениджър на Челси, Интер (Милано), Реал (Мадрид) и Порто е амбициран да получи именно това работно място, което е приоритет в плановете му.

Спекулациите за интереса на португалеца към работата на "Олд Трафорд" започнаха веднага след уволнението му от Челси, а в един момент се стигна дори до информация, че той лично е потърсил контакт с шефовете на "червените дяволи" чрез писмо, в което е описал подробно плановете си за бъдещето на клуба, ако бъде назначен.

"Няма подписвани споразумения за момента, и от клуба отказват да коментират, но преговорите започнаха", съобщава една от най-авторитетните медии на Острова. Моуриньо беше уволнен от Челси през декември, след като закара лондончани малко над зоната на изпадащите, но още тогава заяви, че ще се старае бързо да се върне в треньорската професия, но на най-високо ниво.

Още от Футбол свят

Виж всички