Звездата на Лудогорец: Фелипе Андерсон ми разказа за Лацио

Звездата на Лудогорец: Фелипе Андерсон ми разказа за Лацио

Бразилската звезда на Лудогорец Джонатан Кафу заяви, че Лацио и неговият агент са в непрекъснат контакт. Нападателят, който прави много силен сезон в Шампионската лига, впечатли редица клубове в Европа. 25-годишният футболист разкрива, че е говорил за "орлите" от Рим с неговия сънародник Фелипе Андерсон.

"Игли Таре (б.а. спортният директор) говори няколко пъти с моя агент, а двата клуба бяха в непрестанен контакт. Лацио продължава да държи връзка с моя мениджър. Това е един голям клуб, който има голяма история зад гърба си. Моят приятел Фелипе Андерсон ми разказа много", сподели Кафу пред "Кориере дело Спорт".

Изданието разкрива, че Лудогорец иска 12 милиона евро за своя талант, въпреки че плати под два милиона преди година и половина. Освен това ежедневникът публикува информация, че Кафу и Андерсон се познават от деца, а също така, че след дълго време друг играч с името Кафу може да направи кариера в италианската столица, но този път с цветовете на "бианкочелестите", след като бразилската легенда и защитник Кафу игра шест години за Рома между 1997 и 2003 година.

Лудогорец - Арсенал  част I "Клубът ми винаги се вслушва в това, което мениджърът ми има да каже, което е супер. През лятото разбрах, че е имало разговори с Лацио, но не се е стигнало до споразумение. Това е велик клуб от велико първенство, но не трябва да забравяте, че името ми циркулира и в Англия. Сега обаче съм в много важен за мен сезон, първият ми в евротурнирите. Искам да оставя следа с Лудогорец, защото тук веднага се почувствах у дома, в отбора всички сме като едно семейство. И все пак, за мен би било огромна крачка напред да заиграя в Лацио, но не мога да кажа нищо от сега. За бъдещето ми трябва да говорите с агента ми, аз се чувствам добре тук. Но може да се стигне до мой трансфер още през януари", коментира още Кафу.

Още от БГ Футбол

Виж всички