Нападателят на Монтана Стивън Петков, който преди няколко кръга вкара гол на Берое и сложи фланелка с надпис "Абе, къде е Сашко?" по адрес на уволнения треньор на заралии Александър Димитров, даде любопитно мнение относно престоя си в Стара Загора.

"Не мисля, че нещата в Берое не са се получили. Всичко ми беше перфектно там! След година извън футбола записах не малко мачове. Когато Петър Хубчев ме взе в отбора, имах цялата подкрепа от всички. И до ден днешен знам, че имам морален ангажимент към Берое. Но с идването на Александър (бел. ред. - Александър Димитров) започнаха тези мои проблеми", обясни Петков пред "Тема Спорт".

"Хората, които знаят за какво става въпрос, и тези, към които е било посланието ми, са ме разбрали много добре. Каквото трябва - го казвам и показвам на терена. Това бе отговор за едно некоректно отношение. Това, което се случи с мен, беше недопустимо! Един ден всеки ще получи заслуженото си. Няма как да забравя тези моменти и това гаврене с мен", добави още футболистът, обяснявайки защо е сложил въпросната фланелка.