Стюард не знае футболист от клуба, не го пуска да влезе

Стюард не знае футболист от клуба, не го пуска да влезе

Новият футболист на Хамбургер ШФ Ален Халилович е изпаднал в абсурдна ситуация след двубоя срещу Борусия (Дортмунд) в събота. Bild разкрива, че служител на охраната не е разпознал 20-годишния полузащитник и не го е допуснал да влезе в съблекалнята на гостуващия тим.

Халилович беше извън групата за мача и след това решил да посети своя бивш съотборник в Барселона Марк Бартра, който вече играе за Дортмунд. Стоящият пред вратата на гостите стюард обаче не повярвал на твърдението на облечения в цивилни дрехи Халилович и не му разрешил да влезе. На помощ на хърватина се притекъл минаващ наблизо журналист, който потвърдил казаното от Ален.

Техничарят дойде в Хамбург през изминалото лято срещу 5,5 млн. евро. Барселона обаче има правото да си го откупи срещу 10 млн. евро.

Иначе "Шпортферайн" загубиха тежко от Борусия с 2:5 и остават на последно място в класирането. Независимо от това изпълнителният директор на клуба Дийтмар Байерсдорфер, който е критикуван за кризата в клуба, заяви, че и този път няма да си подаде оставката.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти