Донарума: Няма да ме видите с татуировки и обеци

Донарума: Няма да ме видите с татуировки и обеци

Едва на 17, Джанлуиджи Донарума вече втори сезон е титуляр на вратата на Милан и с право е определян за талант №1 на своя пост в света. Опознал добрите и лошите страни на известността, той твърди, че е здраво стъпил на земята, а семейството му е опората, която няма да му позволи да се възгордее. Пред младока стоят много цели и за негово щастие той може да се учи от легендата Джанлуиджи Буфон, на когото се възхищава от дете.

"Във великолепни отношения съм с Буфон. Той ми помага изкючително много откакто ме викат в националния отбор. Следя всяко негово движение и се стремя да се уча всеки ден. Не мисля за никакви трансфери. Щастлив съм в Милан и искам да давам най-доброто от себе си за тима", сподели Донарума.

"Моите родители ме научиха да съм трудолюбив и всеотдаен в това, което върша. Майка ми държи на възпитанието и на това да се държа добре към околните. Баща ми все още работи като дърводелец, но никога не ме е молил да му помагам, защото не съм добър в това. От него често чувам, че не иска да ме вижда с татуировки и обеци. Смятам да го послушам", сподели младият страж на "росонерите".

Още от Футбол свят

Виж всички