Сектор "Б": Вече сме в състояние на постоянен протест срещу безобразията на БФС

Сектор "Б": Вече сме в състояние на постоянен протест срещу безобразията на БФС

Националният клуб на привържениците на Левски пусна позиция срещу БФС. "Сектор "Б" се обявява в състояние на постоянен протест срещу безобразията на БФС", пише на официалната страница на НКП.

Ето цялата позиция без редакторска намеса:

Спорни отсъждания, подминати дузпи, измислени наказателни удари, спестени картони за противниците, безпрецедентни финансови наказания… Това са част от тенденциите, които публиката на "Левски" от години наблюдава в поведението на БФС, в лицето на съдиите и Дисциплинарната комисия.

Г-да от БФС, намираме се в състояние на постоянен протест срещу вас, защото ви смятаме за вредни, некомпетентни и корумпирани до мозъка на костите.

Формите на протест, които привържениците на "Левски" познават, са разнообразни. Средствата - също. Някои от тях бяха демонстрирани на последния мач.

Предупреждаваме ви, че ако произволът над "Левски" от страна на БФС продължи, протестът на Сектор "Б" ще се засили. Всяко едно административно своеволие от ваша страна ще бъде последвано от оглушителен тътен. Всеки хванат съдия ще бъде изпращан с оглушителен тътен. Всяко изказване в стил "Лечков" ще бъде посрещано с оглушителен тътен.

Тенденциозното наказание на един от основните ни футболисти – Роман Прохазка, ще доведе след себе си оглушителен тътен. Затварянето на очите пред своеволията на Моци ще има същия резултат.
И ако това в някакъв момент доведе до инцидент с пострадали, затова ще сте отговорни единствено и само вие - ликвидаторите на футбола в България.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти