БФС благодари на клубовете, които взеха участие в срещата с Марк Бата

БФС благодари на клубовете, които взеха участие в срещата с Марк Бата

Българският футболен съюз благодари на клубовете от ППЛ и ВПЛ, които демонстрираха професионално отношение и изпратиха треньорите си на организираната от Съдийската комисия и отдел Спорто-технически среща със съветника на президента на БФС по съдийските въпроси Марк Бата.

На срещата бе изнесена презентация от Марк Бата, чрез която треньорите бяха запознати с основните промени в Правилата на играта, онагледени с видео клипове от завършилото Евро 2016. Треньорите бяха информирани и за изискванията към съдиите за предстоящия сезон.

Българският футболен съюз вярва, че подобни срещи могат да бъдат изключително полезни за подобряването на комуникацията между съдиите, състезателите и останалите участници във футболните срещи и призовава клубовете да изпращат свои представители и да бъдат активни в участието си в бъдещи подобни срещи.  

На 4 юни тази година в Стара Загора, представители на клубовете проведоха среща с отговорника за подписаната между УЕФА и БФС конвенция за обучение и организация на съдиите.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти