Тръст "Синя България" изрази благодарност към Васил Колев

Тръст "Синя България" изрази благодарност към Васил Колев

Изявление на УС на Тръст "Синя България"

Скъпи левскари, Управителния съвет на Тръст „Синя България“ изразява своята най-искрена благодарност към Васил Колев за съвместната работа дотук и изказва огромното си съжаление, че същият подаде оставка като наш председател. Със своя идеализъм и ентусиазъм, с пълната си и безрезервна отдаденост на каузата “Левски”, Васил Колев стана една от основните причини привържениците на Левски да имат свои представители в управлението на клуба, както и 10 процента от акциите на ПФК Левски АД.

Ние, членовете на УС на Тръст “Синя България”, искаме ясно, категорично и безусловно да заявим едно: не приемаме нито едно от обвиненията, които бяха отправени към него в публичното пространство и осъждаме опитите Васил Колев да бъде нарочен като “основен виновник” за последните събития и съдбините на Левски.

Уточняваме, че приехме неговата оставка единствено, заради огромното уважение, което имаме към него и неговата човешка молба да се оттегли в такъв момент. Без никакво притеснение заявяваме, че стоим зад публичните изяви на Васил Колев, както и зад изразените от него принципни позиции за състоянието, начина на управление и оперативното структуриране на дейността на ПФК Левски АД.

Позициите, изразени от Васил Колев, които в последствие бяха определени от някои сини ръководители и журналисти като “интриги”, “клевети” и др., всъщност са израз на мислите, чувствата и емоциите на всички членове на нашия Тръст. Всички те са били съгласувани и най-вече са били одобрени от УС на Тръст „Синя България“ преди да бъдат насочени към ръководството на клуба и широката общественост.

Заявяваме отговорно, че и след оттеглянето на Васил Колев от поста председател на УС, Тръст „Синя България“ ще продължава да отстоява принципите и идеалите, заради които беше учреден, като няма да отстъпва завоюваните позиции, а напротив – ще се стреми към непрестанен растеж и развитие в името на любимия Левски!

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички