Левски-Раковски организира кастинг за деца

Левски-Раковски организира кастинг за деца

На 18 юни 2016 г. (събота) от 10:00 часа ДЮШ на Левски-Раковски прави кастинг за деца, родени от 2003 г. до 2010 г. Желаещите трябва да си носят тренировъчен екип и футболни обувки. Подборът ще е на стадион "Раковски" в столичния квартал "Иван Вазов".

Левски-Раковски е школа с традиции, произвела много футболисти за представителния отбор на Левски. Могат да се изредят имената на Станислав Ангелов, сега директор на школата, Наско Сираков, Димитър Иванков, Мариян Христов и много други. В школата на стадион “Раковски” тренират над 350 деца, като бройката се увеличава непрекъснато.

ДЮШ има отбори във всички възрасти, които участват в първенствата на БФС, включително и в Елитните групи до 15 и 17 г.

Левски-Раковски разполага с мъжки отбор в Софийската регионална група. В тима опит трупат най-талантлитите юноши, а треньор е Михаил Захариев.

Най-големите като възраст юноши са родените през 2000 г. През новия сезон те ще защитават мястото на Левски-Раковски в Елитната до 17 г. във втория сезон в тази дивизия. Формацията се води от Христо Господинов, който тренира и отбора на родените през 2001 г., участващ в държавното първенство при децата.

Първи стъпки във футбола правят деца, родени след 2009 г. Треньор на вратарите е Мартин Митев.

Школата разполага с основен терен с естествена трева, реновиран тревен с по-малки размери, а предстои да се изгради още едно игрище на мястото на сгурията в комплекса. При нужда се ползва и изкуствения терен, на който се водят тренировка Академията за индивиудална футболна подготовка. Академията и Левски-Раковски работят в сътрудничество.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички