ДК обяви наказанията за ексцесиите на Етър - Левски и глоби ЦСКА

ДК обяви наказанията за ексцесиите на Етър - Левски и глоби ЦСКА

Дисциплинарна комисия към БФС обяви наказанията за ексцесиите по време на 1/8-финалната среща реванш между юношите на Етър и Левски. Също така от ДК наложиха глоба на ЦСКА в размер на 125 лева.

Решения  -  15.06.2016 г.

U – 15 1/8 финал срещи реванш

ПФК „ЦСКА” София – ПФК „Славия” София

За допуснато закъснение от началния час по програма на срещата, на основание чл.37, ал.1, т.9, б.А ДК наказва ПФК „ЦСКА”  гр.София с имуществена санкция в размер на 125 лева.

U – 15 1/8 финал срещи реванш

ФК „Етър” Велико Търново– ПФК „Левски” София

За брутално поведение, на основание чл.22, ал.1, б.З, колонка 5 и във връзка с чл.16, ал.2  ДК наказва Николай Лазаров състезател на ФК „Етър” Велико Търново със спиране на състезателни права за 1 срещи.

За брутално поведение, на основание чл.22, ал.1, б.З, колонка 5 и във връзка с чл.16, ал.2  ДК наказва Бранислав Ботев състезател на ФК „Етър” Велико Търново със спиране на състезателни права за 1 срещи.

За нанесен побой в „района на стадиона”, на основание чл.37, ал.1, т.7, б.А ДК наказва ФК „Етър” Велико Търново с лишаване от домакинство за 2 срещи и имуществена санкция в размер на 1250 лева.

За брутално поведение, на основание чл.22, ал.1, б.З, колонка 5 и във връзка с чл.16, ал.2  ДК наказва Лъчезар Георгиев състезател на ПФК „Левски” София със спиране на състезателни права за 1 срещи.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички