Фенове на Левски искат единство и обединение сред "сините"

Фенове на Левски искат единство и обединение сред "сините"

Феновете на Левски от фракция "Източен Фронт" пратиха писмо до редакцията на Sportal.bg, в което призовават всички привърженици на "сините" за единство и обединение в името на великата идея с име Левски.

Писмото на "Източен фронт" без редаторска намеса:

"Обръщение към най-многобройната и будна част от българското общество, към хората със синьо ДНК , към милионите фенове, симпатизанти, зрители и почитатели на Левски София в градове и села , на няколко континента.

Скъпи Левскари, ние феновете от "Източен Фронт" ви призоваваме за единство и обединение в името на великата идея, която носим в сърцата си.
Днес ние имаме нужда да загърбим всички различия, да забравим неуспешните сезони и да си простим по християнски, за да продължим по силни от всякога. Искаме да напомним , че нашият клуб е постигал най-големите си успехи , когато фенове , отбор , ръководство са били в едно силни като юмрук.
На нас привържениците на Левски ,  живота ни е отредил привилегията да подкрепяме безрезервно най-обичаната и обединяваща кауза в България. За да продължи да възпитава всички българи в дух на чест и национална гордост, ФК Левски  има нужда от нас по трибуните, а не в ръководството. Нека възвърнем уважението си един към друг :"Защото Левскар да си братко е дума голяма , защото Левскар да си братко е чест!"
В навечерието на новия сезон призоваваме  за пълни и френетични трибуни , молим за вашата отдаденост до последен дъх ."Защото Левски това е България!"

За тези които не знаят кои сме "Източен Фронт"ще напомним:
Ние сме тези , които поставиха паметната плоча на основателите на ФК"Левски" в метростанцията на стадион "Васил Левски".
Ние сме тези, които подкрепихме идеята и осигурихме финансиране за изграждане на паметник на Апостола на Свободата в град Сапарева Баня.
Нас може да ни видите всяка година в Западните покрайнини на протест срещу Ньойския договор.
Ние бяхме и в Украйна, помагайки да се възстанови български православен храм в гр. Болград.
Можем с гордост да заявим, че всички наши членове са акционери във ФК"Левски" , чрез кампанията "Левски е твой".
Нашата единствена цел е пълен стадион с обединени Левскари  скандиращи:"И преди и сега Левски значи Свобода!"
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички