Монтела: Не е сигурно, че Бонучи ще е капитан

Монтела: Не е сигурно, че Бонучи ще е капитан

Треньорът на Милан Винченцо Монтела коментира зачестилите информации на Апенините, че новото звездно попълнение Леонардо Бонучи ще бъде капитан на “росонерите” през предстоящия сезон.

“Той е сред кандидатите, това е сигурно, но същото важи и за Лукас Билия. Още обмислям. Желанието ми е да отбележим началото на нова ера в Милан, така че със сигурност един от първия и втория капитан ще бъде нов играч. Изборът обаче ще бъде обсъден с клуба, както и със самите футболисти. Феновете също трябва да почувстват, че са дали своето съгласие за това решение”, каза Монтела, след което бе подтикнат да даде повече информация за трансферите.

“Внимателно следим ситуацията с всеки набелязан нападател, защото става въпрос за играчи с различен стил, но които могат да се впишат добре в нашата философия. Колкото до Бонучи, това беше просто една изненадваща възможност на пазара, която в началото изглеждаше нереалистична, но клубът се справи отлично. Той ще ни донесе не само огромния си опит, но и ще даде пример за здрава работа. Това си пролича още от първия му ден в клуба”, сподели специалистът.

Още от Футбол свят

Виж всички