Без промени в състава на България за турнира във Варна

Без промени в състава на България за турнира във Варна

Мъжкият национален отбор на България ще играе на домакинския турнир от първа дивизия на Световната лига във Варна най-вероятно в същия състав, с който се представи в първия уикенд в руския град Казан.

Турнирът в Морската ни столица е от утре (9 юни) до неделя (11 юни), като съперници на "лъвовете" в Група Е1 са олимпийския шампион Бразилия, световния първенец Полша и Канада.

Без значение на кого ще заложиш по време на дербито, със Загорка шансовете ти са гарантирани. 1 от 4 печели*

Седемнадесет волейболисти тренират в момента в зала "Конгресна" в ДКС, като се очаква селекционерът Пламен Константинов да заложи на същите играчи, които играха в първия турнир в Русия. От разширеният състав, който тренира в залата отсъства единствено разпределителят Владимир Станков. Младият национал има болки в колената и е заминал за София. Любомир Агонцев и Димитър Маринков пък са на облекчен режим, четвъртият от разширения състав е центърът Николай Къртев.

*Zagorka Отвори си една за награда. Всяка 4-та бира може да донесе награда. Промоцията е валидна от 05.06.2017 до 31.07.2017 или до изчерване на наградите. Пълните правила на промоцията може да прочетете на igrata.zargorka.bg

Следвай ни:

Още от Волейбол

Виж всички