Боримиров: Нямам притеснения за лиценза, не разбирам феновете (видео)

Боримиров: Нямам притеснения за лиценза, не разбирам феновете (видео)

Спортният директор и втори най-голям акционер в Левски - Даниел Боримиров, не се притеснява за финансовото състояние на “сините”. Новият бос на “Герена” обаче не разбира реакцията на феновете, които демонстративно напуснаха Общото събрание, провело се по-рано днес.

“Обнадежден съм, тъй като се изнесе пред всичките акционери цялата информация в цифри какво е състоянието на Левски. Нямам притеснения относно лиценза”, заяви Борето, след което коментира реакцията на привържениците: “Не мога да ги разбера. Това, което те искаха, беше предвидено в раздел “Разни”. Искаха да разгледат трета точка, а ние бяхме предвидили тази дискусия да бъде накрая”.

“Нашите фенове винаги са добре дошли на “Герена”. Аз комуникация с тях през медиите няма да водя. Знаят ми телефона, могат да ми се обадят или да дойдат на стадиона, когато пожелаят”, прикани “сините” привърженици Боримиров. “Мисля, че Левски трябва да излезе от това положение и финансово да се стабилизира. Крайно време е да започнем да налагаме юноши”, завърши легендарният полузащитник на клуба.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички