Левски сменя управата на Общото събрание днес

Левски сменя управата на Общото събрание днес

Днес ще се състои отложеното от 3 февруари Общо събрание на ПФК Левски. То ще е в зала 6 на НДК, като регистрацията на акционерите ще започне още в 9:00 часа. В дневния ред има заложени три точки. Първата е сямна на Устава на дружеството. Втората предвижда рокади в Надзорния съвет на Левски. Собственикът Спас Русев вече посочи, че в него ще влезе легенда на клуба. Това почти сигурно ще бъде Даниел Боримиров, който от миналата седмица освен спортен директор е и притежател на голяма част от акциите на "сините". Обсъждана е била и кандидатурата на бившия защитник на тима Веселин Балевски… Очаква се от НС да излезе Деян Петков.

На Общото събрание трябва да се разбере и финансовото състояние на клуба, какъв точно размер са дълговете и какъв процент от акциите на Спас Русев са преминали в ръцете на Даниел Боримиров. Очаква се Русев вече да притежава по-малко от 50% от клуба. 10% са в Тръст "Синя България", а "сините" имат и около 1000 дребни акционери.

"Тема спорт"

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички