Гледай на живо

Кръстаич с три промени за сблъсъка със Северна Македония - на живо със стартовите състави и включване от Скопие

Дюрант: Забавлявах се, публиката беше невероятна

Дюрант: Забавлявах се, публиката беше невероятна

Кевин Дюрант говори пред медиите с усмивка след победата на Голдън Стейт над Оклахома Сити със 130:114. Мачът бе първо гостуване за крилото като баскетболист на Уориърс в залата, в която той прекара предходните осем години от кариерата си. Дюрант коментира отношението на феновете, както и напрежението между него и някои от играчите на Тъндър по време на двубоя.

“Всичко е част от играта. Сбутванията, размяната на приказки. Това просто е част от играта и аз се наслаждавам на всичко. Днес се забавлявах. Атмосферата бе страхотна, а публиката беше шумна и невероятна”, каза Дюрант след мача, в който вкара 34 точки.

“Доволен съм от победата. През второто полувреме защитата ни може би не бе достатъчно добра, но все пак победихме. Какво ще запомня от това гостуване? Победата, разбира се”, добави още той.

“Играх тук осем години, така че все пак имаше емоционален заряд. Гордея се с това, което постигнах по време на престоя си в ОКС. Помогнах да направим някои специални неща. Благодаря на всички. Ценя всяка секунда, прекарана тук и пожелавам всичко най-добро на организацията”, продължи Дюрант.

“С него сме концентрирани в една посока - да правим отборите си по-добри. Но се радвам на това как играе. Прави невероятен сезон, особено когато стане време за решаване на мачовете”, каза още Кей Ди по адрес на Ръсел Уестбрук.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти