Уестбрук: Освиркванията не ме изненадаха

Уестбрук: Освиркванията не ме изненадаха

Ръсел Уестбрук вкара 47 точки, но Оклахома Сити така и не се противопостави на Голдън Стейт. Тъндър отстъпиха у дома със 114:130 в първия мач на Кевин Дюрант като баскетболист на Уориърс в “Чесапийк Енерджи Арина”. Гардът на домакините изрази недоумение от това колко голям е обществения интерес към отношенията между него и Дюрант.

“Наистина не разбирам какво е толкова вълнуващо. Аз играя за моя отбор, той играе за неговия. Аз си върша работата и той си върши работата. Това е”, бе краткият и ясен коментар на Уестбрук.

“Нашите фенове са най-добрите. Винаги ни подкрепят всеотдайно, а днес отново имаха немалка роля. Играл съм доста мачове в подобна атмосфера, защото във всички други зали феновете ме освиркват. Но не съм изненадан от освиркванията днес”, отговори Уестбрук на въпрос на журналист дали е очаквал такова посрещане за бившия си съотборник в ОКС, който сега играе за Голдън Стейт.

“Не знам какво ще се случи. Предстои да видим”, коментира Уестбрук предстоящия Мач на звездите, в който ще играе заедно с Дюрант за отбора на Западната конференция.

Последвайте канала ни в

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти