Радиошеф влиза в управата на Левски

Радиошеф влиза в управата на Левски

Програмният директор на Дарик радио Константин Вълков е получил предложение да влезе в управата на Левски. Той е един от най-доверените хора на собственика на клуба Спас Русев в България. По време на извънредното Общо събрание на "сините" на 20 февруари ще има промени както в Надзорния, така и в Управителния съвет на клуба. Очаква се тогава Вълков да стане член на е дин от двата органа.

За място в ръководството е бил канен и бившият конституционен съдия Георги Марков, който дълги години заемаше шефско място на "Герена".

От Управителния съвет пък ще бъде изваден Станислав Ангелов, който се раздели с поста си на спортен директор. От клуба заявиха, че е освободен заради завръщането му като шеф на школата на "Раковски", а Пелето обясни, че сам си е тръгнал. Възможно е именно Вълков, който често е забелязван в ложите на "Георги Аспарухов" заедно със Спас Русев, да заеме мястото на Ангелов.

Очаква се след извънредното Общо събрание да бъде дадено началото на сериозните промени в клуба. Те вече бяха анонсирани от Спас Русев и предвиждат рокади в администрацията, включително и на ръководни постове. Целта е подобряване на работата на всички нива в йерархията, което в крайна сметка трябва да доведе до това в обозримо бъдеще Левски да започне да се самоиздържа. На форума, който ще се проведе в зала 6 на НДК, може да бъдат обявени и резултати за финансовото състояние на клуба, както и да бъдат разкрити детайли от подписаните с генералния спонсор на клуба нови договори. Единият е за директно наливане на средства на "Герена", а другият предвижда отчисления от приходи, постъпващи от клиенти, които са фенове на Левски, да се връщат обратно в отбора.

"Тема спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти