Домусчиев пред БНТ: Като цесекар няма как да призная Ловеч-Етрополе за ЦСКА (видео)

Домусчиев пред БНТ: Като цесекар няма как да призная Ловеч-Етрополе за ЦСКА (видео)

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде интервю пред БНТ, в което сподели, че се надява нивото на футбола у нас да се вдигне чрез новия формат и всички изисквания, които бяха въведени.

"Една лястовичка пролет не прави. Много е важно, дори и ние да не играем в Шампионска лига, да има други отбори, които да могат да представят достойно България и да трупат точки в актива на България. Надявам се, че новото начало, което се даде с новия формат на първенството, с всички изисквания - за терени, осветление, да даде резултат", каза Домусчиев.

"Не винаги парите играят във футбола. Виждате, че имаме трудности да победим Локомотив, паднахме от Левски, имахме трудности с ЦСКА тире София, така че това е бъдещето. Дунав също е интересен отбор, видяхте какъв мач изиграхме с тях - с много голове, обрати", допълни собстевникът на "орлите".

Запитан дали случайно е казал ЦСКА-София, Домусчиев отговори: "Знаете, че този отбор не го признавам за ЦСКА. Аз като цесекар не мога да призная отбор от Ловеч за ЦСКА - Ловеч-Етрополе за ЦСКА. Няма как да стане."

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти