Гледай на живо

Югозападна Трета лига: Рилски спортист (Самоков) - Костинброд 0:0

Една “жертва” от топ 16 в квалификациите за Шанхай Мастърс

Една “жертва” от топ 16 в квалификациите за Шанхай Мастърс

Един от най-постоянните майстори на щеката през сезона до момента - Кайрън Уилсън - няма да участва в основната схема на Шанхай Мастърс, след като претърпя поражение с 3:5 от Джерард Грийн. Това е второ поражение на 15-ия в световната ранглиста от този съперник само в рамките на последните девет дни, след като бе елиминиран от него и в дебютния кръг на Европейския Мастърс в Белгия - 3:4, което бе считано за една от най-големите изненади в турнира.

За разлика от Уилсън, Люка Бресел нямаше такива проблеми и не даде нито фрейм на уелсеца Джак Джоунс, с което продължи солидните си изяви през настоящата кампания. Именно младият белгиец е все още начело на едногодишната ранглиста с общо 192 000 паунда на сметката си.

Марк Алън преодоля съпротивата на Йон Жан с 5:3, като Ян Бинтао размаза с 5:0 над Еден Шарав, а Майкъл Холт също нямаше трудности срещу Шу Си - 5:0. Шампионът в Рига Мастърс Райън Дей загуби само една партия срещу Джош Болиу, а световният номер 7 Бари Хоукинс спечели с 5:3 срещу Жъ Шън.

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти