Гледай на живо

Северозападна Трета лига: Локомотив (Мездра) - Спартак (Плевен) 0:1

Петричев: Целта е да се създава истерия, за да се насади страх у съдиите

Петричев: Целта е да се създава истерия, за да се насади страх у съдиите

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира критиките към съдийството в родното първенство. Към "хората" в черно скочиха от няколко наши клуба, но Петричев ги посъветва да влагат същата енергия за доброто на отборите си, отколкото да я хабят в атаки срещу съдийството.

"Ако колегите от другите клубове влагат енергия, за да управляват и да развиват своите клубове, толкова колкото влагат в усилията да коментират съдийството и да обикалят по студиата и да дават интервюта, може би доста по-лесно ще им върви работата. Прави ми впечатление, че през последните 2-3 седмици се създаде уникална истерия по отношение на съдийството.
Може би колегите от другите клубове в известен смисъл имат право, чувстват се ощетени, защитават си тезите, но аз лично започнах да си мисля, че целта на създаването на тази истерия е да се насади някакъв страх у съдиите и от това нещо да бъде потърпевш Лудогорец. Съдиите са хора, нормално е когато са под един такъв натиск да допускат все повече и повече грешки.
Ако тази истерия продължи нищо добро не ни чака. Това, че ние не влизаме в ролята на кресливия хор, не означава, че ние не сме били потърпевши", коментира Ангел Петричев на официалното представяне на новата екипировка на Лудогорец.

Още от БГ Футбол

Виж всички