Левскарите изкупиха и Сектор "В" за финала (снимки)

Левскарите изкупиха и Сектор "В" за финала (снимки)

Феновете на Левски продължават да изкупуват билетите за финала за Купата на България срещу Славия на 9 май. Десет дни преди срещата между "сини" и "бели" билетите за Сектор "В" свършиха, като не останаха билети. Близо 17 000 от пуснатите в продажба общо 30 000 билети вече са изкупени, като нищо чудно още в средата на другата седмица от Професионалната футболна лига да отпечатат нови билети за Сектор"Г".


снимка - 15:00 часа
На този етап най-старият столичен клуб получи част от Сектор "А" и лъвчето между Сектор "А" и Сектор "Г", като не е съобщено колко от тях са продадени, докато за левскарите бяха определени половината места на Сектор "А", целият Сектор "Б" и целият Сектор "В".

Схемата на Евентим показва, че местата в Сектор "А" за изкупени, както и почти половината от Сектор "Б", а тези от Сектор "В" също свършиха през този следобед.

снимка - 17:00 часа

Билети ще се продават от 30 април (понеделник) до 8 май на касите пред сектор "А" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" от 10.00 ч. до 19.00 ч., включително и през почивните дни.

Касите на ул. Гурко ще работят също от 30 април до 8 май от 10.00 ч. до 19.00 ч., включително и през почивните дни.

Цени на билетите за финала между ЛЕВСКИ и СЛАВИЯ на 9 май:

Сектор "А"

,

ВИП

100 лв.

Сектор "А"

,

ложи

3, 4, 5, 6 и 7 –

30 лв.

Сектор "А"

20 лв.

Сектор "В"

15 лв

.

Сектор "Б"

  –

10 лв.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти