От ПФЛ: Левскари не са купували от билетите на Славия

От ПФЛ: Левскари не са купували от билетите на Славия

Привържениците на Славия, които искат да подкрепят любимците си на финала срещу Левски на 9 май, ще могат от утре да си купят билети от клубния стадион "Славия", в квартал "Овча Купел". Касата на стадиона ще отвори в 11:00 часа, като феновете на най-стария столичен клуб ще могат да се снабдят с пропуски за Сектор "А" и Сектор "Г". "Белите", които са символични домакини в този мач, ще могат да купуват билети за блок 9, 10 и 11 под козирката срещу 20 лева, както и за блок 44 и 45 срещу 10 лева.

"Появилата се информация, че билетите на Славия от блокове 9, 10 и 11 са изкупени от левскари, не отговаря на истината. Истината е, че тези три блока са за славистите, като не са пускани онлайн, за да могат да се продават на стадион "Славия". Няма никакво напрежение, като двата клуба финалисти получават пълна подкрепа от Професионалната футболна лига. Наистина има голям интерес от страна на левскарите, които са изкупили над 21 000 билети на този етап. Техните места в Сектор "А" и Сектор "В" вече са изцяло разпродадени, но има няколко хиляди билета в Сектор "Б". Има вариант да се отвори лъвчето на Сектор "Г" до Сектор "В", но първо трябва да бъдат изкупени и билетите за Сектор "Б". На този етап не сме отпечатали нови билети, но имаме готовност, ако продажбата продължи в тези темпове", съобщиха организаторите пред Sportal.bg.

Както е известно, от ПФЛ пуснаха в продажба 30 000 билета, а блок 12 на Сектор "А" ще бъде буферна зона между агитките на двата най-стари столични клуба.

Цени на билетите за фенове на Славия:

Сектор "А" - 20 лв. - блок 9, 10 и 11

Сектор "Г" - 10 лв. - блок 44, 45

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти