Гледай на живо

Контролна среща: Славия - Спортист Своге 1:0 (почивка)

Делио Роси след разгрома: Трябва да кажа, че нищо не сме спечелили

Наставникът на Левски Делио Роси обяви след гръмката победа с 4:0 като гост над Берое, че е доволен от представянето на футболистите си, но ги предупреди, че все още нищо не са спечелили през този сезон.

“Имахме нужда от силен мач. След класирането ни за финал бях любопитен да видя как ще се представим. Срещу този отбор не бяхме печелили в настоящето първенство и затова съм много доволен.

Когато работиш, плодовете идват. Сега момчетата берат плодовете, но трябва да кажа, че нищо не сме спечелили. Трябва да продължим да играем така добре.

Когато вземеш средата на терена и биеш противника навреме и навсякъде на терена, е по-лесно да спечелиш мача”, каза италианският специалист, който коментира по следния начин евентуален жълт картон на Гомес.

“Не само с Гомес, но и други състезатели бяха застрашени от картони, заради които да пропуснат мачове. Всеки трябва да излиза на терена и да играе. Ако беше получил картон, тогава щяхме да мислим какво да правим”, каза Роси.

В заключение треньорът на сините разясни, че въпреки добрата форма на тима в последно време, това не достатъчно и е нужно Левски да спечели трофей, за да се нарече сезонът успешен.

“Във футбола няма периоди, на които се разделя първенството. Има резултати. След края на сезона ще видим дали сме изпълнили целите.”

снимка: Емона Цончева, Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички