И Спартак (Пл) проплака от съдиите, треньор със скандални разкрития пред Sportal.bg

И Спартак (Пл) проплака от съдиите, треньор със скандални разкрития пред Sportal.bg

Ден след като от Борислав (Първомай) проплакаха от главния съдия Валентин Железов и разкриха за закани от негова страна към играчи на тима, подобна остра реакция спрямо реферите дойде и от Спартак (Плевен). Две от водещите лица в тима от Северозападната Трета лига - главният мениджър Емил Велев и старши треньорът Румил Жотев, се свързаха със Sportal.bg непосредствено след домакинското равенство 1:1 с Академик (Свищов). Велев и Жотев заявиха, че търпението им се е изчерпало и вече не могат да търпят подигравките, на които са подложени от „мъжете в черно“.

„Вече половин година сме начело на Спартак (Плевен) и макар нееднократно да са ни ощетявали, до момента нито веднъж не сме коментирали публично действията на съдиите спрямо нас. Търпението ни обаче се изчерпа след това, което стори Петър Кузев тази вечер при домакинството ни на Академик (Свищов). Това бе върхът“, ядосваха се от лагера на Спартак.
Севлиево - Спартак (Плевен)@@@„Футболистите ми казаха, че още в самото начало на срещата реферът от Габрово им заявил, че ще изгони или мен, или Емил Велев. В крайна сметка, след като изнерви с неадекватните си действия целия щаб, постигна целта си и изгони Велев, който имаше претенции спрямо това, което се случваше на терена. След това изгони и наш грач, преди заедно с един от асистентите си да „добутат“ Академик до точката“, разкри пред Sportal.bg Жотев.

„Абсолютно несъществуващ фаул в центъра в 89-ата минута, топката се центрира в наказателното поле, четирима футболисти са в засада, помощникът посяга да вдигне флага, но така и не сигнализира. От Свищов се чудят какво да направят и след като топката тупна няколко пъти, я вкараха в мрежата ни“, разказа още наставникът на плевенчани.
Севлиево - Спартак (Плевен)@@@„Разбира се, че всичко това е тенденциозно и то не е от вчера или днес. Имам определени съмнения защо се действа така спрямо нас, но не бих ги споделил, тъй като не мога да ги подкрепя с доказателства. Конкретно за днес обаче съм сигурен, че при положение че и ние, и съперникът не се борим за нещо, а обиграваме състав, главният съдия просто реши да покаже, че е „голямата работа“, като изгони Кокала и посече Спартак“, допълниха още от бившия участник в майсторската ни група.

Последвайте каналите ни в:

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти