Гледай на живо

Финална развръзка в група "А" – на живо от Германия с всичко най-интересно преди ключовите сблъсъци

Ники Илиев хвърли бомбата: Левски ще ни подкрепи (видео)

Ники Илиев хвърли бомбата: Левски ще ни подкрепи (видео)

Бившият защитник на Левски Николай Илиев, който по-рано днес официално обяви, че влиза в екипа на предстоящия кандидат за президент на БФС Любослав Пенев, изрази увереност, че “сините” ще подкрепят именно Ел Голеадор в битката му с Борислав Михайлов. Първият българин, играл в италианската Серия “А”, гарантира, че всеки един клуб в България ще има лоби, в случай че Пенев застане начело на централата.

“Това, че Любо е кандидат за президент на БФС, не значи, че ЦСКА-София има лоби. Това, че Ники Илиев е част от екипа му, не значи, че Левски има лоби. Лоби ще има всеки един клуб, но най-вече българският футбол. Всичко, което сме казали на тази маса, ще го изпълним в интерес на всички клубове, във всяко едно отношение, на всяко едно ниво”, категоричен бе бившият защитник на Левски, което бе малко изненадващо на фона на това, че минути преди това Пенев обяви, че няма смисъл да говори със “сините”, тъй като те ще подкрепят Боби.

“Няма какво да убеждавам ръководството на Левски. Достатъчни са моето присъствие и най-вече професионализмът, за който говорим на тази маса. Нормално е Левски да застане зад нас, защото хората в клуба разсъждават и искат да работят с професионалисти. Това, което се случи с българския футбол, е трагично”, допълни още Николай Илиев.
Любослав Пенев и екипът му с пресконференция за предстоящия конгрес@@@Той се върна и назад в годините, в които Стефан Софиянски бе опонент на Иван Славков за поста на “Кърниградска” и се очакваше в неговия екип да са именно Илиев и настоящият президент на БФС. “Преди години първото нещо, което Боби искаше, когато бе в екипа на Софиянски, бе да чуе какъв пост ще има. Знаете ли, след 20-ата минута дойде при мен и ми каза: “Ники, май сме заложили на куц кон, да минем от другата страна.” Аз обаче, тръгнали с един човек, ще бъда докрай с него. Ако си спомняте, настоящият президент мина от другата страна”, завърши Илиев.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички