Пенев с доста любопитен съвет към делегатите на Конгреса

Пенев с доста любопитен съвет към делегатите на Конгреса

Любослав Пенев, който е кандидат за президентския пост в БФС, даде съвет на всички делегати на предстоящия на 16 февруари Конгрес. "Съвест! Гласувайте по съвест. Запомнете тази думичка. Ако сте я загубили, намерете я. Имате още малко време. При всички положения, елате и гласувайте на Конгреса, но по съвест. Не е нужно да гласувате за мен, но гласувайте по съвест, тъй като този наш роден футбол, трябва да тръгне нагоре. Десет години съм старши-треньор. Това не е никак лесна работа. Това е много ръководен и висок пост, като всеки ден говориш и работиш с над 30 човека. Взимаш решения и говориш директно с хората. Това показва, че може да ръководиш. Да бъдеш президент едва ли е нещо по-различно, но аз ще разчитам на много професионален щаб", сподели Пенев на специална пресконференция.

Бившият голмайстор завърши в типично свой стил. "Вижте под възглавничката, вижте в шкафчето, вижте в багажника на колата. Потърсете съвестта. И внимавайте със съвестта. Това е всичко, но засега", допълни Ел Голеадор.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички