Новият Citroen Berlingo получи отличие "Международен ван на 2019 година"

Новият Citroen Berlingo получи отличие "Международен ван на 2019 година"

Истинско признание получи новият Citroen Berlingo Van, който беше избран за "Международен ван на 2019 година" по време на салона за товарни автомобили в Хановер. За Berlingo това е втора награда "Международен ван на годината". Първата моделът получава още през 1997 г., а днес след над 1.5 милиона продажби, моделът печели признание отново.

Третото поколение Berlingo е отличено за огромния скок, който прави по отношение на комфорт и технологии без това да налага никакъв компромис с функционалността, с която е познат. Моделът е продължение на дългата история на Citroen в сегмента на товарните автомобили, която включва емблематичните 2 CV Van, Acadiane и C15. Верен на мотото на товарните автомобили на марката, "Inspired by Pro", новият Berlingo Van може да се адаптира към нуждите на всеки бизнес. Той се отличава по своето уникално купе, което се предлага в 2 дължини (M и XL), както и по високото ниво на комфорт и безопасност, които предлага.

Автомобилът е оборудван с 20 системи в помощ на управлението и 4 технологии за свързаност. Победителят в този престижен конкурс, новият Berlingo Van ще бъде пуснат в продажба в края на 2018.

Още от Моторни спортове

Виж всички