Масови наказания за треньори на ЦСКА-София

Масови наказания за треньори на ЦСКА-София

Дисциплинарната комисия на Столичния съвет на БФС наказа старши треньорът на юношите на ЦСКА-София (родени 2003) Христо Марашлиев, както и директорът на "червената" школа Стефан Яръмов заради разигралите се събития след края на мача с Левски на 26-и септември.

Сините спечелиха с 2:1 с гол на Даниел Начев в последните секунди на двубоя и елиминираха съперника си още на градско ниво в турнира за Купата на БФС. Тогава старши треньорът на ЦСКА-София Христо Марашлиев беше изгонен от съдията, стигна се до сблъсъци.

49 Левски U15 - ЦСКА-София U15

Дисциплинарната комисия на Столичния БФС лиши Марашлиев от право да ръководи отбора си от резервната скамейка за 3 мача и му е наложена глоба от 125 лева заради обиди към главния съдия и оспорване на съдийски решения.

Директорът на школата на ЦСКА-София Яръмов е наказан с имуществена санкция в размер на 250 лева заради навлизане на терена и невъздържано поведение. Самият клуб е наказан също с парична глоба в размер на 187,50 лева заради нерегламентирано използване на пиротехнически средства по време на мача между юношите (младша възраст) на Левски и ЦСКА-София в турнира за Купата на БФС.

49 Левски U15 - ЦСКА-София U15

Вчера пък санкция да не води юношите на ЦСКА-София до 15 години в следващите три двубоя получи друг треньор от клуба - Атанас Борносузов. Неговото наказание е за обида на длъжностно лице в мач срещу Черно море и бе формулирано така:

"За обида на длъжностно лице, на основание чл.34, ал.1, т.2 от ДП /2018/2019/ – ДК наказва Атанас Борносузов – ст. треньор на ПФК "ЦСКА-София" гр. София със забрана за изпълняване на функции като треньор за 3 срещи и с глоба в размер на 250 лева."

Още от БГ Футбол

Виж всички