Константинов: Искаше ни да спечелим последния мач (видео)

Селекционерът на България Пламен Константинов говори пред Sportal TV след загубата от Канада с 2:3 на Световното в София.

114 България - Канада 2:3 в последния мач на СП в София

“Искаше ни да спечелим последния мач, за да сме по-напред и в класирането, но в крайна сметка реалностите може би са такива, че някои неща не ни достигат, за да сме по-нагоре и затова чувствата са смесени. Имахме и своите си шансове, независимо от проблемите, които имаше отбора, и може би не ги реализирахме максимално. Може би трябва да съжаляваме най-много за първия мач с Иран. Това е мачът, който трябваше най-концентрирано и най-внимателно да го изиграем, на максимални обороти, както изиграхме втория тук. Тогава можеше да бъде и по-лесно. Разбира се, и усещането за мача с Полша, който отиваше на тайбрек, и тази точка даже можеше да ни остави в играта след вчерашните резултати. Тогава вече знаеш, че играеш днес мач за влизане във финали. Когато се получиха тези резултати от снощи, може да има и някакъв момент и на демотивация, на съжаление, на преживяване, че в крайна сметка не си успял да стигнеш до финалите. И може би и това повлия за днешното начало, но хубавото е, че се събудиха след това заради публиката. Позитивът е, че се върнахме от 0:2 след два ужасни гейма”, заяви Пламен Константинов пред

Sportal TV

.

114 България - Канада 2:3 в последния мач на СП в София

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите двубои от волейболното Световното първенство 2022, на живо, в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти