Шкриняр и Весино: Победа срещу Тотнъм ще обърне сезона за Интер

Шкриняр и Весино: Победа срещу Тотнъм ще обърне сезона за Интер

Победа срещу Тотнъм ще обърне развоя на сезона за Интер. В това са сигурни Матиас Весино и Милан Шкриняр, които очакват с нетърпение утрешната среща с “шпорите” от груповата фаза на Шампионската лига. Двамата отговориха на всички въпроси на италианските и английските журналисти, свързани със срещата на “Джузепе Меаца”, която идва само няколко дни след загубата на Интер като домакин на новака Парма.

“Хубавото във футбола е, че след загуба идва следващият мач, в който можеш да се поправиш. Утре ще имаме страхотна възможност пред нас и то в мач от Шампионска лига. Видяхме грешките си от мача с Парма и сега е много важно да спечелим три точки у дома срещу Тотнъм. Една победа би била много важна да се справим със ситуацията, в която се намираме в момента. Няколко пъти съм гледал запис на гола, който отбелязах срещу Лацио. Сега обаче трябва да се съсредоточим върху настоящето. Знаем добре, че английските отбори за много здрави физически. Трябва да затворим всички празни пространства и да не им даваме възможности. За мен най-опасен е Кристиан Ериксен от състава на Тотнъм”, коментира Матиас Весино на днешната пресконференция.

“Единственото нещо, което ни липсваше срещу Парма, бе голът. Това беше нашият проблем. Сега ни предстои друг мач и трябва да мислим за Тотнъм. Тази среща е много важна и може да ни помогне да сложим местата на мястото им. Никога не съм играл в толкова важен мач. Нямам търпение да стъпим на терена. Една победа ще бъде доста позитивна за нас. Аз съм защитник и от моя гледна точка Хари Кейн е най-силният футболист на Тотнъм. Може да вкара гол от всяка една позиция и по всяко едно време”, допълни Милан Шкриняр.

Още от Футбол свят

Виж всички