ЦСКА-София преговаря с играч на Шалке 04

ЦСКА-София преговаря с играч на Шалке 04
ЦСКА-София преговаря с халф на Шалке 04, чието име в Борисовата градина пазят в тайна. Става въпрос за вътрешен полузащитник, който ще засили конкуренцията в средата на терена.
Най-вероятно става въпрос за 24-годишния Филип Фонтейн. Ако играчът подпише днес, то той ще бъде картотекиран за двубоя с Копенхаген от третия предварителен кръг на Лига Европа в четвъртък вечер в София. В момента треньорът Нестор Ел Маестро разчита на двама вътрешни халфове в титулярния си състав - Рубен Пинто и Кристиян Малинов, който е наказан за първия мач с Копенхаген и неговото място ще заеме Жанио Бикел. Алтернатива е и Валентин Антов, който обаче изглежда твърде неопитен за толкова важен мач.
До момента на “Българска армия” бяха привлечени седем играчи. Това са вратарят Данте Стипица, защитниците Стивън Перейра и Борис Секулич, халфовете Жанио Бикел и Жоржиньо и нападателите Мауридес и Евандро. Същевременно Георги Миланов и Тодор Неделев все още са актуални за ЦСКА-София. Миланов ще даде отговора си в петък.

“Меридиан Мач”

Още от БГ Футбол

Виж всички